Den evige ballade ved Brøndby-FCK kampe

5854937-kvartfinale-i-pokalturneringen-brndby-fc-kbenhavnBrøndby og FCK har de største fanklubber i Danmark, men de har også de fans som er mest aggressive ved kampene.
Hvorfor er det at fansene ikke kan nyde kampen i god ro og orden? Det er jo ingen gang sjovt at tage ind og se en foldboldkamp og sidde der hvor de synger højest fordi der stort set altid sker et og eller andet.
Romerlys, kaste med dåser og diverse andre genstande, slå på hinanden, brænde flag og halstørklæder af og meget mere – og når “festen” så flytter ud fra stadion så går det løs mellem fansene fra både det ene og det andet hold.
Og alt skal helst ødelægges på deres vej til og fra stadion!
Hvorfor er det at vi ikke kan nyde sådan en kamp, nyde sporten og de spillere der gør en indsats for at levere en god kamp?
Hvad er pointen i alt den vold og ødelæggelse? Uanset hvad ændrer det jo ikke på kampens udfald, og om det er det ene hold eller det andet hold der vinder bliver jo afgjort af hvilket hold der spiller bedst, og så er det jo en fortjent sejr.
Jeg kommer aldrig til at forstå hvorfor der skal være den evige ballade som resulterer i masse anholdelser og overskrifter i stor stil.
Vores politi som gør et stort stykke arbejde ved disse kampe, burde bruge nogle af deres ressourcer på andre ting end fans ude af kontrol, men desværre så kræver Brøndby og FCK fans en stor del af de ressourcer ved kampene.
Det spørgsmål der dukker op i mit hoved efter sådan en kamp er “Hvorfor? Hvad tror de at de får ud af det?”
Måske jeg en dag er så heldig at møde en “rigtig” fan som kan fortælle mig hvad der går gennem hovedet på dem når de gør som de gør!

Jeg vil hellere nyde kampene hjemme fra min sofa i stedet for at begive ud blandt alle de aggressive fans, så derfor køber jeg et supergodt TV, så jeg rigtig kan følge med i kampene.  De 6000 kr., som det nye fjernsyn koster, låner jeg bare på www.kvikautomaten.dk. Det er heldigvis så let at låne pengene der.

(Visited 132 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *