Hmm…

frustration en msule

Her på det sidste synes jeg det er lidt svært at finde ud af, hvad jeg skal skrive om her på bloggen. Jeg er ret ked af det på grund af det, selvfølgelig, men det er mest frustrerende! Der er mange spændende ting der sker indenfor fodboldverdenen, som jeg kunne skrive om.

Men burde jeg det? Er der nogen derude, der læser med, eller er min blog bare én blandt mange? Jeg mener, det er selvfølgelig sjovt at skrive og alt det der, og jeg følger jo stadig med i nyheder og kampe. Jeg har en kørende lige nu i baggrunden faktisk, og jeg nyder jo stadig sporten! Gad vide hvordan den her ender.

Det er nok en meget stor mundfuld at have en blog, og starte den. Ved i hvad jeg har fået meget af her på siden? Spam-kommentarer. Altså, de prøver ikke engang. Jeg tror det er det, der gør mig mest ked af det, for lidt reklame gør jo ingenting men når jeg har brugt tid på energi på at skrive en indlæg, og de kommenterer med engelsk eller bare lange links eller noget der ingen mening giver… Ah. Måske er det faktisk det der er den største grund til at jeg ikke er så sporty her online..

Men nu må vi se hvad de næste måneder bringer! Det kan være jeg kommer tilbage til det igen gode, gamle sports-glade skrivehumør!

(Visited 119 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *