Julegaver til dem, der elsker fodbold!

fodbold jul

Jeg kan huske den jul, hvor jeg fik mine første rigtige fodboldstøvler. Det var hvid jul, og vi fejrede det hos mine bedsteforældre med hele familien på slæb, og jeg var så glad. Jeg havde opført mig pænt i hele december mente jeg nemlig, så der MÅTTE vente mig en stor og god gave! Sladrenissen havde kun godt at fortælle om mig, det var jeg sikker på. Vi havde spist massere af and, og jeg havde faktisk spist så meget at jeg var ved at føle mig dårlig. Som jeg husker det, lå jeg på sofaen med stor mave og kiggede på alle julelysene, og lyttede til de voksne snakke, da vi fik at vide, at der var nogen ved døren som ville sige hej. Fyldt mave eller ej, det kunne jeg i hvert fald være med til, så jeg sprang op og løb ud, og så stod der julemanden med sin sæk. Ja, jeg har siden lært, at det var min onkel, meeen, så langt nåede jeg ikke dengang… Men i sin sæk havde han en firkantet, stor pakke som var til mig, og i den lå de så. Mine første fodboldstøvler. Står du med en lille knægt eller tøs som elsker fodbold, så er fodboldstøvler eller en trøje med deres yndlingshold helt klart en sikker vinder her til jul!!! Mangler du inspiration til julen ellers?

(Visited 106 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *