Landsholdskamp med god mad og drikke

Jeg er ellevild med fodbold og ellevild med mad. Når jeg ser en landsholdskamp, skal der derfor være god mad og drikke til. Hvis der ikke er det, ender det bare med, at jeg spiser mine fingernegle til blods af spænding og frustration, og det er jo ikke sjovt, når man først rigtig opdager det bagefter. En god omgang mad og drikke er derfor et must hos mig, og så er der ihvertfald noget at trøste sig med, når målemanden misser bolden. Jeg kan godt lide, at drikke af flotte og robuste glas og at min mad er arrangeret i skåle og flotte fade. Specielt at de er robuste er vigtigt når man ser fodboldkampe, da man i frustration let kan komme til at smadre de skrøbelige. Jeg har købt mine fra hjemmesiden Kitchentime.dk, hvilket er en hjemmeside jeg klart vil anbefale, hvis I leder efter et bestemt slags eller en bestemt designer. Her er virkelig mange forskellige at finde, også andet køkkengrej.

Vildt stressende øjeblik

(Visited 1 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *