Værste skader – Jacob Olesen 2006

Mine venner og jeg snakkede forleden om Andreas Cornelius og hans skade tilbage i april, og kom til at snakke mere om andre skader. Vi synes at fodboldspilleren hvis knæ gik helt af led, så benet buede den forkerte vej, var slemt. Men vi fandt skader der var ligeså tåkrummende og skræmmende, da vi gik i gang med at lede! For selvfølgelig skulle vi se, hvad vi kunne finde, og jeg blev meget mærket af det billede, du vil kunne se nederst i blogindlægget (ADVARSEL: ikke for sarte sjæle!).

Jacob Olesen nåede at spille lige omkring de sølle 10 minutter i kampen mod Vejle, år 2006, da han i en glidende tackling fik noget helt andet at tænke på. Foden hang fast i græsset, og blev revet af led så voldsomt at den hang og dinglede bagefter. Fodleddet var gået af led, ledbåndene flået rent over og lægbenet var også brækket. Jeg ville altså også se sjov ud i hovedet, hvis det skete for mig. Han var vidst ved okay mod bagefter den ret traumatiserende skade, men jeg føler stadig med ham.

Hvilke skader kan du især huske fra den tid du har set fodbold? Har du selv oplevet skader eller har nogen du kender? Skriv endelig en kommentar! 🙂

Jacob Olesen kan ikke tro, hvad han ser

(Visited 206 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *